Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

marți, 16 octombrie 2018

Film crestin „Periculos este drumul către împărăția cerurilor” Dumnezeu este încrederea mea

Film crestin „Periculos este drumul către împărăția cerurilor” Dumnezeu este încrederea mea 

Zhong Xin este un predicator dintr-o biserică-de-casă din China continentală. El crede în Domnul de mulți ani și a suferit în urma arestărilor și persecuțiilor celor de la PCC. Ura lui față de PCC e profundă și a înțeles de mult că PCC constituie un regim satanic împotriva lui Dumnezeu. În ultimii ani, el a văzut condamnările, arestările și persecuțiile crunte ale bisericii Fulgerul de la Răsărit de către conducerea PCC și lumea religioasă.
Dar i s-a părut incredibil faptul că nu numai că Fulgerul de la Răsărit n-a fost doborât, ci chiar a înflorit tot mai mult și așa Zhong Xin a început să judece din nou: Este Fulgerul de la Răsărit exprimarea și lucrarea Domnului ? Și-a dat seama și de falsitatea cuvintelor folosite de PCC și de lumea religioasă pentru a condamna Fulgerul de la Răsărit, așa că pentru a afla adevărul, și-a îndrumat frații și surorile să cerceteze Fulgerul de la Răsărit. Prin ascultarea părtășiei celor care mărturisesc în Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, majoritatea au afirmat că vorbele rostite de către Dumnezeu Atotputernic reprezintă adevărul, că aceste cuvinte constituie vocea lui Dumnezeu și că Dumnezeu Atotputernic este revenirea Domnului Isus. Dar în fața reprimării și a persecuției Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic din partea conducerii PCC, dar și a sfidării și condamnării crunte venite de la pastorii și bătrânii lumii religioase, unii au fost nedumeriți: Lucrarea lui Dumnezeu Atotputernicul este calea cea adevărată, așadar de ce se împotrivește sfidării și condamnării crunte a puterii politice și a lumii religioase? Citind cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic și ascultând părtășiile celor care mărturisesc ferm în Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, frații și surorile înțeleg esența sfidării lui Dumnezeu de către omenire, văd în mod clar de ce drumul spre rai e atât de primejdios și ajung să distingă ura față de adevăr, esența împotrivirii față de Dumnezeu a regimului satanic PCC și a conducătorilor lumii religioase. Oamenii precum Zhong Xin s-au lepădat cu fermitate de constrângerile și legăturile influenței lui Satana, au acceptat lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și s-au întors cu adevărat înaintea Tronului lui Dumnezeu. 
din:Biserica lui Dumnezeu Atotputernic 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu