Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

sâmbătă, 24 noiembrie 2018

Film crestin subtitrat „Amintiri Dureroase”

Film crestin subtitrat „Amintiri Dureroase” 

Dumnezeu a spus în mod clar: „fiţi sfinţi, după cum Eu sunt sfânt!” (Leviticul 11:45). (NTLR®) 

Iertarea păcatelor înseamnă oare că oamenii sunt sfinți? Oamenii care nu sunt spălați și care continuă să comită păcate pot intra în Împărăția cerurilor? Cunoașteți cerințele pentru intrarea în Împărăția cerurilor? 
Veți găsi răspunsul în „Amintiri dureroase”. 

Introducere: Fan Guoyi era un bătrân al unei biserici-de-casă din China. În cei peste douăzeci de ani de slujbă, l-a imitat mereu pe Pavel, a lucrat din greu și s-a sacrificat pentru Domnul cu mare entuziasm. În plus, credea cu tărie că, urmându-și astfel credința, respecta voința Tatălui ceresc și că, la întoarcerea Domnului, va fi cu siguranță răpit în Împărăția cerurilor. Cu toate acestea, când a descoperit mântuirea lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă, s-a agățat de concepțiile lui. A respins, s-a opus și a condamnat lucrarea lui Dumnezeu din zilele de pe urmă în repetate rânduri… Mai târziu, după mai multe dezbateri cu predicatorii de la Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, Fan Guoyi s-a trezit în cele din urmă la adevăr și a ajuns să înțeleagă cu adevărat ce înseamnă să respecte voința Tatălui ceresc și să știe cum să-și urmeze credința astfel încât să poată dobândi mântuirea și să intre în Împărăția cerurilor… De fiecare dată când își amintește cine era în trecut, amintirile îi înțeapă inima asemenea unor ghimpi…
din:Biserica lui Dumnezeu Atotputernic 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu