Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Film crestin subtitrat „Mesagerul Evangheliei” Purtați crucea pentru a răspândi evanghelia

Film crestin subtitrat „Mesagerul Evangheliei” Purtați crucea pentru a răspândi evanghelia 
Vești bune: Mesagerul Evangheliei a răspândit Evanghelia Eternă Mulți oameni încă privesc cerul, așteaptă obsesiv venirea Domnului. Credința și iubirea multor oameni a devenit rece, trăind în întuneric, mergând pe o singură cale.
Creștina Chen Yixin era una dintre ei, dar ea a fost norocoasă îndeajuns să audă evanghelia lui Dumnezeu Atotputernic în zilele din urmă și a întâmpinat întoarcerea Domnului. Iubirea și mântuirea Domnului îi oferă motivația și misiunea de a predica evanghelia Domnului în zilele din urmă. . Deși este des bârfită, insultată, dată afară, bătută și abuzată atunci când predică evanghelia, sub ghidarea cuvintelor lui Dumnezeu și încurajarea iubirii lui Dumnezeu, ea are însărcinarea Domnului pe umeri, nu se predă greutăților și pericolelor, și continuă să răspândească evanghelia Domnului în zilele din urmă...
din:Biserica lui Dumnezeu Atotputernic 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu