Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

joi, 28 februarie 2019

Film creștin subtitrat „Orașul va fi răsturnat” Segment 1 - Lumea religioasă a degenerat în Cetatea Babilonului

Film creștin subtitrat „Orașul va fi răsturnat” Segment 1 - Lumea religioasă a degenerat în Cetatea Babilonului


Liderii lumii religioase se îndepărtează de calea Domnului și urmează tendințele lumești; de asemenea colaborează cu puterea guvernatoare în sfidarea și condamnarea sălbatică a Fulgerului de la Răsărit, și deja au început să meargă pe calea ce se împotrivește lui Dumnezeu. Lumea religioasă a degenerat în Cetatea Babilonului. Biblia spune, „Isus a intrat în Templu şi i-a scos afară pe toţi cei ce vindeau şi cumpărau în Templu. A răsturnat mesele schimbătorilor de bani şi scaunele celor ce vindeau porumbei şi le-a zis: «Este scris: ‘Casa Mea va fi numită o casă de rugăciune’, dar voi aţi făcut din ea o peşteră de tâlhari!»” (Matei 21:12-13). (NTLR®) „A căzut, a căzut marele Babilon, a devenit o locuinţă a demonilor, un adăpost pentru orice duh necurat, un adăpost pentru orice pasăre necurată, un adăpost pentru orice fiară necurată şi detestată, pentru că din vinul mâniei datorat desfrânării ei au băut toate neamurile, regii pământului s-au desfrânat cu ea, iar negustorii pământului s-au îmbogăţit din puterea senzualităţii ei!” (Apocalipsa 18:2-3)(NTLR®)

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu