Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

miercuri, 6 martie 2019

Film creștin in romana „Ruperea Vrăjii” Ce mă împiedică să intru în Împărăția cerurilor?

Film creștin in romana „Ruperea Vrăjii” Ce mă împiedică să intru în Împărăția cerurilor? 


Fu Jinhua este o bătrână de la o biserică-de-casă din China. Ea a crezut în Domnul timp de mai mulţi ani şi a considerat întotdeauna că Biblia a fost insuflată de Dumnezeu, că toate cuvintele din Biblie sunt cuvintele lui Dumnezeu, că trebuie doar să creadă în Domnul şi să adere la Biblie şi că, atunci când Domnul coboarăpe un nor, va fi răpită în Împărăţia cerurilor. Dar colegii ei plantează o sămânţă de îndoială. Cele patru Luni sângerii s-au arătat, iar profeţiile venirii Domnului au fost îndeplinite. E la mintea cocoşului că Domnul S-a întors deja, aşadar, de ce nu L-am întâmpinat în timp ce coboară pe un nor?… După ce a mai reflectat, Fu Jinhua hotărăşte să caute şi să investigheze lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă. Prin părtăşii şi dezbateri cu martori de la Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, Fu Jinhua vede, în sfârşit, clar calea de a intra în Împărăţia cerurilor şi se eliberează de „vraja” sub care s-a aflat timp de ani întregi. Ea acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă, este adusă înaintea tronului lui Dumnezeu şi participă la ospăţul nunţii Mielului.

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu