Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

miercuri, 27 martie 2019

Film creștin „Minciunile Comunismului” Segment 4 - Cum răspund creștinii ereziilor PCC care-L condamnă pe Hristos

Film creștin „Minciunile Comunismului” Segment 4 - Cum răspund creștinii ereziilor PCC care-L condamnă pe Hristos




În timpul Epocii Harului, Domnul Isus întrupat S-a arătat ca un om obişnuit, comun, pe dinafară, dar Domnul Isus a adus calea pocăinţei. „Pocăiţi-vă, pentru că Împărăţia Cerurilor este aproape!” (NTLR®) A făcut lucrarea de răscumpărare a omenirii prin răstignire. Acest lucru e suficient pentru a dovedi că Domnul Isus era Dumnezeu întrupat. Hristos din zilele de pe urmă, Dumnezeu Atotputernic, precum Domnul Isus, arată pe dinafară ca un om obişnuit. Dar El poate exprima adevărul şi face lucrarea de purificare şi mântuire a omenirii. Asta demonstrează că El este Dumnezeu întrupat. Pe de altă parte, Partidul Comunist Chinez face tot posibilul să-L nege pe Hristos şi să-L condamne pe Hristos, spunând că Hristos întrupat este un om obişnuit. Care este, cu adevărat, josnicul motiv din spatele acestui lucru?

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu