Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

miercuri, 12 iunie 2019

Film creștin subtitrat „Cine este domnul meu” Segment 4 - Care este legătura dintre Biblie și Dumnezeu?

Film creștin subtitrat „Cine este domnul meu” Segment 4 - Care este legătura dintre Biblie și Dumnezeu?


De două mii de ani, credința noastră în Domnul s-a manifestat prin prisma Bibliei și multi dintre noi cred că „Biblia reprezintă Cuvântul Domnului, deci a crede în Dumnezeu înseamnă a crede în Biblie și invers.” Sunt aceste idei corecte? Ce înseamnă defapt să crezi în Dumnezeu? Și ce înseamnă să crezi în Biblie? Care este legătura dintre Biblie și Dumnezeu? Credința oarbă și venerarea Bibliei înseamnă oare a crede și a te închina la Dumnezeu? Acest video vă va dezvălui răspunsul!

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu