Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

miercuri, 6 noiembrie 2019

Sceneta crestina „«Cercetaşii» comunităţii” Partidul Comunist încearcă în van să elimine creștinii

Sceneta crestina „«Cercetaşii» comunităţii” Partidul Comunist încearcă în van să elimine creștinii


Pentru a eradica credinţa religioasă, Partidul Comunist Chinez foloseşte comitetetele din cartiere şi sate, dar şi diverşi oameni aleşi la întâmplare, pentru a-i monitoriza îndeaproape pe creştini. Instituie un sistem „al recompensei pentru denunţare”, în încercarea de a-i ridica pe toţi creştinii. Sceneta „«Cercetaşii» comunităţii” cercetează felul în care creştina Lin Min, din cauza reputaţiei de credincioasă, este monitorizată în secret de personalul comitetului din cartier. Într-o zi, două surori se duc la ea acasă şi, după ce directoarea comitetului din cartier investighează prin mai multe piste, aceasta din urmă cheamă imediat poliţia PCC. Pusă în faţa acestor circumstanţe potrivnice, cum se bizuie Lin Min pe Dumnezeu şi cum face ea faţă situaţiei? În cele din urmă, pot scăpa ea şi cele două surori ale ei de poliţia PCC?

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu