Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

miercuri, 25 martie 2020

„Adevărata iubire a lui Dumnezeu”Renașterea prin cuvântul lui Dumnezeu

„Adevărata iubire a lui Dumnezeu”Renașterea prin cuvântul lui Dumnezeu


Pentru a-și găsi un loc al ei pe acest pământ, protagonista a fost obligată să urmeze tendințele acestei lumi, alergând și muncind din greu de dragul faimei și statutului social. Viața ei era deosebit de goală și dureroasă. După ce a crezut în Dumnezeu Atotputernic, a găsit în cuvintele Lui semnificația vieții umane și, plină de bucurie, L-a urmat pe Dumnezeu și și-a îndeplinit îndatoririle. Cu toate acestea, deoarece inima i se afla sub controlul faimei și statutului, în îndeplinirea îndatoririlor sale ea acționa adesea conform propriilor idei și era capricioasă și despotică. Din acest motiv, ea a fost emondată și tratată de frați și surori. La început, ea a s-a opus și nu a acceptat. Prin judecata și mustrarea cuvintelor lui Dumnezeu, ea a ajuns să cunoască adevărul corupției ei. Totuși, pentru că nu înțelegea intenția lui Dumnezeu, ea L-a înțeles greșit pe Dumnezeu și a crezut că El nu o va mântui. Atunci, cuvântul lui Dumnezeu a luminat-o puțin câte puțin, a călăuzit-o și a făcut-o să înțeleagă intenția aprinsă a lui Dumnezeu de a mântui omul și a experimentat dragostea adevărată a lui Dumnezeu față de omenire…

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu