Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

sâmbătă, 12 decembrie 2020

Înțelegerea adevăratului sens al „Dar despre ziua şi ora aceea nu ştie nimeni” ne poate ajuta să Îl întâmpinăm pe Domnul


Înțelegerea adevăratului sens al „Dar despre ziua şi ora aceea nu ştie nimeni” ne poate ajuta să Îl întâmpinăm pe Domnul

Biblia spune: „Dar despre ziua şi ora aceea nu ştie nimeni, nici îngerii cerurilor, (nici Fiul), ci numai Tatăl” (Matei 24:36). (NTLR®) Pe baza acestui verset, unii oameni cred că nimeni nu va ști când Domnul Se va întoarce. Deci, când aud pe cineva mărturisind cuvintele și lucrarea Domnului reîntors, nu cred sau nu investighează. Această înțelegere a profeției Domnului se conformează voinței Domnului? În ceea ce privește întâmpinarea revenirii Domnului, Domnul Isus a spus clar: „La miezul nopţii a răsunat un strigăt: «Iată mirele! Ieşiţi-i în întâmpinare!»” (Matei 25:6). (NTLR®) Revelation 3:20 says: „Iată, Eu stau la uşă şi bat! Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el şi voi mânca cu el, şi el cu Mine” (Apocalipsa 3:20). (NTLR®)

Putem vedea din aceste scripturi că după ce Domnul se va întoarce în zilele de pe urmă, El va bate la ușa noastră cu cuvintele Sale și chiar ne va face să ieșim și să-L întămpinăm printr-un strigăt omenesc de „Iată mirele”. Deoarece există oameni care ne mărturisesc vestea întoarcerii Domnului, acest lucru arată că atunci când El va veni, El va anunța cu siguranță oamenii. În mod clar, înțelegerea „Dar despre ziua sau ora aceea nu știe nimeni”, deoarece nimeni nu învață despre venirea Domnului după ce are loc este complet eronată. Deci, la ce se referă „Dar despre ziua şi ora aceea nu ştie nimeni, nici îngerii cerurilor, (nici Fiul), ci numai Tatăl”? (Matei 24:36). (NTLR®)

Dumnezeu Atotputernic spune: „La revărsatul zorilor, neştiut de nimeni, Dumnezeu a venit pe pământ și Şi-a început viața în trup. Oamenii nu au fost conștienți de acest moment. Poate că ei erau adormiți cu toții, poate că mulți care erau treji aşteptau și poate că mulți se rugau tăcut lui Dumnezeu din ceruri. Cu toate acestea, în rândul acestor mulți oameni, nimeni nu știa că Dumnezeu ajunsese deja pe pământ.” „La început, când Isus încă trebuia să-Și îndeplinească oficial lucrarea Sa de slujire, ca și ucenicii care L-au urmat, uneori a participat și El la întruniri, a cântat imnuri, a dat laudă și a citit Vechiul Testament în templu. După ce a fost botezat și a venit, Duhul a coborât oficial asupra Lui și a început să lucreze, dezvăluindu-I identitatea și lucrarea Sa de slujire pe care trebuia să o urmeze. Înainte de asta, nimeni nu I-a cunoscut identitatea, și, în afară de Maria, nici măcar Ioan nu știa. Isus avea 29 de ani când a fost botezat. După ce botezul Lui s-a încheiat, cerurile s-au deschis și un glas a spus: „Acesta este Fiul Meu preaiubit în Care-Mi găsesc plăcerea!” Odată ce Isus a fost botezat, Duhul Sfânt a început să-I aducă mărturie în acest fel. Înainte de a fi botezat la vârsta de 29 de ani, El a trăit viața unei persoane obișnuite, mâncând când trebuia să mănânce, dormind și îmbrăcându-Se în mod normal, și El nu era cu nimic diferit față de alții. Desigur, acest lucru a fost doar pentru ochii trupești ai omului. … După botezul Său, nu au existat schimbări deosebite în Isus; El era încă în trupul Său inițial. Doar că El Și-a început lucrarea și Și-a dezvăluit identitatea, și era plin de autoritate și putere. În acest sens, El era diferit de cum a fost înainte. Identitatea Lui era diferită, ceea ce înseamnă că o schimbare semnificativă a avut loc în statutul Său; aceasta a fost mărturia Duhului Sfânt și nu a fost o lucrare făcută de om. La început, oamenii nu ştiau și au ajuns să afle câte ceva doar după ce Duhul Sfânt I-a dat mărturie lui Isus în acest fel.”

Din cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, putem vedea că nimeni nu știe momentul exact în care Dumnezeu se întrupează pentru a veni pe pământ. Aceasta este la fel ca atunci când Domnul Isus a apărut și a lucrat. Când Domnul S-a născut într-o iesle, dacă Dumnezeu nu a dezvăluit anul, ziua și ceasul nașterii Domnului, atunci nimeni nu ar cunoaște venirea Lui. Chiar și Domnul Isus Însuși nu știa despre identitatea Sa înainte de a-Și face oficial lucrarea, și când Duhul Sfânt a mărturisit despre El, oamenii știau că Dumnezeu a venit să-și facă lucrarea. În mod similar, timpul specific întoarcerii Domnului în zilele din urmă nu este cunoscut de noi, dar când Domnul se va întoarce și va începe să lucreze, îl vom cunoaște; altfel, cum putem primi mântuirea Lui? Așadar,Dar despre ziua sau ora aceea nu știe nimeni” nu înseamnă că nimeni nu va ști când Domnul a început să-și facă lucrarea, ci înseamnă că nimeni nu va ști în momentul în care se va întoarce.

Acum Dumnezeu S-a întrupat și a venit pe ascuns în lume și El este Dumnezeu Atotputernic, Hristos al zilelor din urmă. Dumnezeu Atotputernic exprimă adevărul și își face lucrarea de judecată din ultimele zile. Prin căutare și investigație, mulți oameni recunosc că Dumnezeu Atotputernic este cu adevărat Domnul Isus întors și acceptă lucrarea lui Dumnezeu din timpul sfârșitului. Acești oameni sunt fecioare înțelepte care L-au întâmpinat pe Domnul și au participat la sărbătoare cu Domnul. Cei care cred că nimeni nu știe întoarcerea Domnului vor pierde mântuirea lui Dumnezeu din zilele din urmă și vor deveni fecioare nechibzuite care vor fi abandonate de Domnul. Ce vei decide să faci pentru a-L întâmpina pe Domnul?

Doriți să aflați mai multe? Vă rugăm să citiți cuvintele lui Dumnezeu: „Știi? Dumnezeu a făcut un lucru minunat în rândul oamenilor”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu