Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

duminică, 27 decembrie 2020

Tânjești ca Domnul să Se întoarcă și să ne salveze de suferință?


Tânjești ca Domnul să Se întoarcă și să ne salveze de suferință?

Când vă confruntați cu stilul de viață stresant și cu boala și chiar nu vă puteți permite hrana de care aveți nevoie, sunteți mai nerăbdători ca Domnul să vă salveze de suferință. Acum, speranța ta se va realiza. Domnul Isus S-a întors! Poate te simți surprins să auzi această veste, gândindu-te: „Domnul S-a întors? Unde apare El? Îl putem vedea? ” Nu vă faceți griji. Cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic îți poate rezolva confuzia.

Dumnezeu Atotputernic spune: „Oriunde Se arată Dumnezeu, acolo este exprimat adevărul și acolo va fi glasul Lui. Doar cei care pot accepta adevărul vor fi în stare să audă glasul lui Dumnezeu și doar astfel de oameni sunt în măsură să fie martori ai arătării Lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu