Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

vineri, 16 aprilie 2021

Întâmpinarea revenirii Domnului: Faceți aceeași greșeală ca și credincioșii evrei?

 

Acum 2000 de ani, credincioșii evrei așteptau cu nerăbdare venirea lui Mesia pentru a-i salva. Când Domnul Isus a venit la lucru, mulți dintre ei au ascultat predicarea Domnului Isus și au simțit că predicile Sale aveau autoritate și au văzut și semnele și minunile făcute de Domnul Isus. Dar inimile lor conțineau doar statutul fariseilor, așa că atunci când fariseii au defăimat și au condamnat lucrarea Domnului Isus, ei i-au urmat orbește pe farisei să-L lbată în cuie pe Domnul Isus pe cruce. De ce i-au urmat pe farisei pentru a se împotrivi Domnului Isus? Înțelegerea acestei probleme este esențială pentru ca noi să salutăm întoarcerea Domnului în ultimele zile.

Dumnezeu Atotputernic spune: „Unii oameni nu se bucură de adevăr, cu atât mai puțin de judecată. În schimb, se bucură de putere și bogății; se spune că astfel de oameni caută puterea. Ei caută în lume numai acele confesiuni cu influență și pe acei pastori și învățători care vin din seminarii. În ciuda faptului că au acceptat calea adevărului, ei rămân sceptici și nu sunt capabili să se dedice cu totul. Ei vorbesc despre sacrificarea pentru Dumnezeu, dar ochii lor sunt concentrați pe marii învățători și pastori, iar Hristos este dat la o parte. ...Căci ei acordă valoare doar poziției, prestigiului și puterii; ceea ce pun ei la loc de cinste sunt grupurile mari și confesiunile. Ei nu au niciun respect față de toți cei conduși de Hristos; ei sunt simpli trădători care I-au întors spatele lui Hristos, adevărului și vieții.”

Cuvintele lui Dumnezeu dezvăluie în mod clar esența și rădăcina eșecului credincioșilor evrei. Nu le plăcea adevărul, ci venerau statutul și puterea. Chiar dacă au auzit cuvintele Domnului Isus și știau că cuvintele Sale aveau autoritate și putere, nu au căutat și nici nu au cercetat. Ei credeau că liderii evrei înțelegeau bine scripturile și că orice lucru condamnat de liderii evrei cu siguranță nu putea fi adevăratul mod. Ei nu au discernut dacă ceea ce au spus fariseii este corect sau greșit, ci au crezut orbește în zvonurile fabricate de ei și i-au urmat pentru a-l condamna pe Domnul și, în cele din urmă, au pornit într-o călătorie într-un singur sens de-a lungul drumului spre ruină, rezistent lui Dumnezeu .

În zilele noastre, în întreaga lume, doar Biserica Atotputernicului Dumnezeu a mărturisit public că Domnul Isus s-a întors și a exprimat adevărul și a îndeplinit lucrarea judecății începând de la casa lui Dumnezeu pentru a mântui și purifica complet oamenii. Mulți oameni care tânjesc după apariția lui Dumnezeu au cercetat cuvintele și lucrarea Dumnezeului Atotputernic și au confirmat că Atotputernicul Dumnezeu este Domnul Isus întors și apoi s-au întors la Dumnezeu Atotputernic unul după altul. Cu toate acestea, când unii oameni aud vestea întoarcerii Domnului, nu îndrăznesc să caute sau să investigheze din cauza credinței orbește în cuvintele pastorilor și bătrânilor. Dacă ascultăm orbește cuvintele pastorilor și nu căutăm sau cercetăm, facem aceeași greșeală ca și credincioșii evrei? Ne este ușor să pierdem ocazia de a-l întâmpina pe Domnul?

S-ar putea să vă placă și:

Film creștin subtitrat „De la tron curge apa vieții” Segment 3


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu