Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

miercuri, 19 iunie 2019

Trailer film crestin„Oamenii împărăției cerurilor”Ce fel de oameni pot intra în Împărăția cerurilor?

Trailer film crestin„Oamenii împărăției cerurilor”Ce fel de oameni pot intra în Împărăția cerurilor?


Domnul Isus a spus: „Adevărat vă spun că, dacă nu vă schimbaţi şi nu deveniţi ca şi copilaşii, nu veţi intra niciodată în Împărăţia Cerurilor!” (Matei 18:3). (NTLR®) Domnul Isus ne-a spus că doar oamenii cinstiți pot intra în Împărăția cerurilor; doar oamenii cinstiți pot fi oameni ai Împărăției. Acest film relatează povestea modului în care creștina Cheng Nuo a experimentat lucrarea lui Dumnezeu și parcursul strădaniei ei de a deveni o persoană cinstită. Cheng Nuo era doctor. Chiar și după ce a început să creadă în Dumnezeu, când, în viața de zi cu zi, întâmpină lucruri care îi afectează interesele proprii și reputația, încă nu se poate abține să nu mintă și să nu înșele. Când se confruntă cu încercări și greutăți, ea ajunge chiar să aibă o înțelegere greșită despre Dumnezeu și să se plângă de El, dar, căutând de fiecare dată adevărul, capătă înțelegere privind sursa lipsei ei de onestitate și a naturii ei satanice egoiste și viclene. Ea începe să se axeze pe căutarea adevărului pentru a-și învinge tendința de a minți și necinstea din inimă. Mai târziu, când este arestată de guvernul Partidului Comunist Chinez în timp ce își îndeplinea datoria și este supusă unor torturi îngrozitoare, ea este gata să moară decât să spună o minciună și refuză să-L renege pe Dumnezeu. Este o mărturie frumoasă și răsunătoare pentru Dumnezeu. Cheng Nuo reușește să devină treptat o persoană cinstită, să-L iubească și să-L asculte într-adevăr pe Dumnezeu. Deci care este, cu adevărat, povestea ei?

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu