Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

luni, 17 iunie 2019

Capitolul 27

Singurul Dumnezeu adevărat care administrează toate lucrurile din univers – Hristos Cel atotputernic! Aceasta este mărturia Duhului Sfânt, este o dovadă incontestabilă! Duhul Sfânt lucrează să depună mărturie peste tot, ca nimeni să nu aibă vreo îndoială. Regele triumfător, Dumnezeu Atotputernic! El a triumfat asupra lumii, a triumfat asupra păcatului și a realizat răscumpărarea. El ne mântuiește, acest grup de oameni care au fost corupți de către Satana și El ne face compleți pentru a face voia Lui. El domnește peste întreg pământul, îl ia înapoi și îl fugărește pe Satana în fântâna Adâncului. El judecă lumea și nimeni nu poate scăpa din mâinile Lui. El domnește ca Rege.

Pământul întreg se veselește! Îl laudă pe Regele triumfător – Dumnezeu Atotputernic! În vecii vecilor! Ești demn de onoare și laudă. Autoritate și glorie mărețului Rege al universului!

Nu mai este mult timp, urmează-I pașii lui Dumnezeu Atotputernic și mergi mai departe. Mergi cu mare atenție, acordă atenție poverii Lui și sacrifică-te pentru planul Lui de gestionare (planul mântuirii) în unic acord cu El. Nu trebuie să-ți păstrezi posesiunile și nu mai este mult timp. Oferă-le. Nu le păstra! Oferă-le! Nu le păstra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu