Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

luni, 3 februarie 2020

Ce este, de fapt, un cult?

Personaje:

Zheng Yi: Un creștin chinez. În perioada în care lucra în America, a investigat Biserica lui Dumnezeu Atotputernic online și a acceptat lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă. Trei ani mai târziu, s-a întors în China și i-a transmis Evanghelia Împărăției lui Dumnezeu Atotputernic surorii sale, Zheng Rui.

Zheng Weiguo: Tatăl lui Zheng Yi, reprezentant al Departamentului Frontului Unit al Muncii într-un oraș din China. I-a reeducat în spiritul comunist pe copiii săi acasă, s-a opus cu tărie credinței lor în Dumnezeu Atotputernic și a încercat să-i oprească din a mai crede în El.

Scenariu:

Zheng Weiguo (Reprezentant al unui Departament municipal al Frontului Unit al Muncii): Rui şi Yi, voi tot nu înțelegeți atitudinea statului. Dacă voi cunoaşteţi părţi din constituţie, înţelegeţi Partidul Comunist? Am lucrat foarte mult timp în Frontul Unit. Am văzut asta clar. PCC urăște arătarea lui Dumnezeu şi lucrarea Sa. Guvernarea condamnă creștinismul, îl consideră o sectă, iar Biblia, drept o carte sectară şi arde exemplare. PCC e hotărât să interzică toate bisericile-de-casă. M-am opus când ai crezut în Isus, ca acum să crezi în Dumnezeu Atotputernic? N-o să permit asta! Ştii despre ce e vorbește Dumnezeu Atotputernic? Ei mărturisesc că Dumnezeu Atotputernic este Domnul Isus care Se arată să facă lucrarea, arătarea lui Hristos Mântuitorul în zilele de pe urmă. Şi Cuvântul Se arată în trup cuprinde peste un milion dintre cuvintele Sale. Imaginează-ţi consecințele, dacă devine cunoscut! PCC şi Hristos Mântuitorul sunt dușmani de moarte. PCC nu s-ar da în lături de la nimic. Nu știai? I-a numit pe cei care cred în Fulgerul de la Răsărit drept cei mai căutați criminali. Pedepsiți fără milă… Nu poți nici măcar să dai mită, ca să-i ajuți. E o treabă serioasă. Sincer să fiu, ca să scape de Biserica lui Dumnezeu Atotputernic în aceşti ultimi ani, guvernarea a emis documente secrete, a suprimat în mod repetat Fulgerul de la Răsărit şi a luat măsuri împotriva acestuia. Ţinem şedinţe tot timpul despre cum să suprimăm Fulgerul de la Răsărit. În ce priveşte biserica aia, conducerea centrală a fost clară. „Trupele nu vor fi retrase până la ridicarea interdicţiei.” Aşa că nu se poate să credeți în Dumnezeu Atotputernic, sub nicio formă! M-ați auzit?

Zheng Yi (Un creștin): Tată, ştii că Fulgerul de la Răsărit mărturisește întoarcerea Domnului Isus, arătarea şi lucrarea lui Dumnezeu în zilele de pe urmă, să propovăduiască adevărul exprimat de Mântuitor pentru mântuirea omenirii, aşa că ştii cu siguranţă cât este de cumplit ca ei să suprime, să aresteze şi să condamne Fulgerul de la Răsărit în felul acesta. Este un păcat să I te împotriveşti lui Dumnezeu şi să acţionezi vicios contra Cerului. Studiind, am aflat că… Fulgerul de la Răsărit a împlinit profeţia Domnului Isus. „Căci aşa cum iese fulgerul de la răsărit şi se vede până la apus, tot aşa va fi şi venirea Fiului Omului” (Matei 24.27). (NTLR®) Fulgerul de la Răsărit mărturiseşte arătarea şi lucrarea Fiului Omului. Tată, mamă, voi n-aţi citit cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, deci nu ştiţi despre ce e vorba în Fulgerul de la Răsărit. Pentru a înţelege Fulgerul de la Răsărit, trebuie să citiţi cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, ca să vedeţi dacă este adevărul, şi cuvântarea Spiritului lui Dumnezeu care vorbeşte omenirii, arătarea lui Dumnezeu şi lucrarea în zilele de pe urmă. Este foarte important să studiaţi asta. PCC a lansat un război copleşitor contra Fulgerului de la Răsărit. Fulgerul de la Răsărit este biserica lui Hristos în zilele de pe urmă. Nu este o ţară și nu este o rasă. Oare acest război contra Fulgerului de la Răsărit este cu adevărat necesar pentru PCC? Cei din PCC au spus chiar şi că nu se vor retrage, până la ridicarea interdicţiei. Ostilitatea lor faţă de Dumnezeu va fi hulită şi pedepsită de către Dumnezeu.


Zheng Rui (O creștină): Tată, cred că el are dreptate. Dacă ne amintim de lucrarea lui Dumnezeu de-a lungul istoriei, fiecare persoană, rasă sau naţiune care s-a împotrivit lui Dumnezeu a fost hulită şi distrusă de Dumnezeu. Îhm… în antichitate, faraonul Egiptului a fost omorât fiindcă I s-a împotrivit lui Dumnezeu. După ce Domnul Isus a lucrat, Imperiul Roman a fost distrus de marea ciumă a lui Dumnezeu, fiindcă ei L-au persecutat pe El şi oamenii Lui. PCC va fi distrus pentru că I se împotriveşte lui Hristos în zilele de pe urmă. Tată, tu ai studiat religia, precis că ştii lucrurile astea. Ce părere ai despre faptul că I se împotriveşte lui Dumnezeu Atotputernic?

Zheng Weiguo: Am văzut încă de la început: Fulgerul de la Răsărit nu este o religie oarecare. Ei au mărturisit întoarcerea Domnului Isus, Hristos Mântuitorul în zilele de pe urmă a venit în lume în persoană, ca să mântuiască omenirea. Dacă guvernarea permite Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic să continue să propovăduiască Evanghelia, peste ani, nenumăraţi oameni Îl vor primi pe Dumnezeu Atotputernic. PCC este un partid ateu, dispreţuieşte teismul. Războiul dintre PCC şi cei care cred în Dumnezeu este un război al ideologiilor. E, mai degrabă, o luptă mortală. Cum să permită arătarea şi lucrarea lui Dumnezeu? Cum să permită bisericii să existe? Aşa că PCC a început să suprime şi să interzică toate credinţele religioase, eliminând şi interzicând toate religiile din China, spre a o face un loc ateu. Numai în felul acesta PCC poate să-şi păstreze puterea în China. De aceea, de la preluarea puterii, PCC a interzis mereu religia. De asemenea, în timpul acesta, creştinii au fost închişi. Familii de creştini au fost distruse. Unii creştini au murit în închisoare. Ştim că este adevărat. Atunci, de ce mai mulţi oameni cred în Dumnezeu? Motivul principal este răspândirea rapidă a cărţii Cuvântul Se arată în trup. Mulţi oameni Îl primesc pe Dumnezeu Atotputernic după ce citesc Cuvântul Se arată în trup. Cartea asta conţine atâta putere! Se exinde, se răspândeşte în toaltă lumea. E o adevărată pacoste pentru conducerea centrală. Conducătorii nu vor dormi bine până ce Biserica lui Dumnezeu Atotputernic nu va fi interzisă. Ascultaţi-mă bine! Trebuie să înţelegeţi asta! Dacă au îndrăzneala să numească creștinismul şi catolicismul drept secte, de ce ar fi mai toleranţi cu Fulgerul de la Răsărit? Recent, ei au numit Fulgerul de la Răsărit drept o sectă şi acesta a devenit ţintă pentru atacuri şi interdicţie. Dacă credeţi în Fulgerul de la Răsărit, sunteţi în contradicție. Sunteţi isteţi sau tonţi?

Mu Xinping (Soția lui Zheng Weiguo): Yi şi Rui, tatăl vostru a spus asta cu mult timp în urmă. Iar acum PCC face tot ce poate să interzică Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, mobilizând presa să pervertească opinia publică şi să condamne Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Au fost interzise până şi câteva biserici patriotice, iar unele, demolate. Se pare că PCC e hotărât să eradicheze religia cu totul. El a mai spus că au fost arestaţi mulţi credincioşi în Dumnezeu Atotputernic. PCC intenţionează să-i trimită pe aceşti credincioşi la moarte. Dacă credeţi în Dumnezeu Atotputernic, veţi fi arestaţi. Asta v-ar distruge viitorul. V-ar putea pune chiar vieţile în pericol. Ascultaţi-mă, în privinţa asta, trebuie să-l ascultaţi pe tatăl vostru! Să nu credeţi în Dumnezeu Atotputernic.

Zheng Rui: Mamă, tată, ştim că, de când cei din PCC au preluat puterea, aceştia persecută credinţele religioase, suprimând creștinismul, catolicismul, arestând şi ucigând creştini. De atâţia ani, suprimarea credinţelor religioase s-a înrăutăţit. A atras blestemele lui Dumnezeu. Priviţi la toate dezastrele naturale care s-au abătut asupra Chinei! Dezastrele acestea se întâmplă poporului chinez fiindcă PCC I se împotriveşte lui Dumnezeu. De când PCC a preluat puterea, China a avut parte de mult mai multe dezastre. De ce liderii PCC nu stau să se gândească puţin? Împăraţii din antichitate îşi exprimau căinţa când se petreceau dezastre. Cei din PCC sunt în urma împăraţilor din antichitate. Ei nu ţin seama de voia Cerului şi a poporului. Ei chiar condamnă cu neruşinare creștinismul şi catolicismul, numindu-le secte. Ba chiar mai mult, spun că Sfânta Biblie e o carte sectară. De ce PCC Îl tratează pe Dumnezeu, cuvântul lui Dumnezeu şi lucrarea lui Dumnezeu drept ceva malefic? Acest fapt nu face decât să dovedească răutatea PCC.

Zheng Yi: Are dreptate. Tată, mamă… Am auzit că fondatorul partidului comunist este satanistul Karl Marx. Satanismul este cea mai rea sectă. De ce este PCC atât de malefic? Are legătură directă cu faptul că îl slujesc pe Marx comuniştii. PCC este alcătuit din demoni atei, care sunt ostili faţă de Dumnezeu. Pe ce se bazează când condamnă religiile? De ce ar spune că Biblia e o carte sectară? Pe ce se bazează când condamnă Fulgerul de la Răsărit drept o sectă? Se bazează oare pe ateismul marxist-leninist şi pe Manifestul Comunist? De ce PCC condamnă frenetic lucrarea lui Dumnezeu în zilele de pe urmă? De ce să facă această operaţiune de căutare şi arestare contra lui Hristos în zilele de pe urmă şi a adepţilor Lui? De ce mobilizează presa, ca să defăimeze arătarea şi lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic? E periculos. Îşi sapă propriul mormânt, când I se împotrivesc lui Dumnezeu. Biblia are o poveste asemănătoare. Când împăratul Irod a aflat despre naşterea împăratului iudeilor, a trimis să omoare toţi pruncii de parte bărbătească din oraş. A vrut să împiedice domnia lui Hristos pe Pământ. PCC suprimă şi interzice Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, Îl vânează pe Hristos, îi extermină pe adepţii Lui, fiindcă se teme că Hristos va prelua puterea asupra Pământului, se teme că omenirea va primi adevărul lui Dumnezeu Atotputernic. Tată, partidul comunist nu ştie că arătarea lui Hristos este lucrarea Duhului lui Dumnezeu, venirea Creatorului, pentru a mântui umanitatea? Cei din PCC ştiu cu ce se confruntă? Dezastrele nu sunt de ajuns? Pun în pericol oamenii, când I se împotrivesc lui Dumnezeu în felul acesta.

Zheng Weiguo: Xiaoyi… De ce spune PCC că e o sectă creștinismul? De ce spune că Biblia e o carte sectară? Tu ar trebui să ştii răspunsul. Biblia propovăduieşte despre arătarea şi lucrarea lui Dumnezeu. De secole, sub influenţa Bibliei, mai mulţi oameni au ajuns să creadă în Dumnezeu. Câtă vreme există creștinism şi Biblia, ateismul marxist-leninist şi evoluţionismul nu pot să reziste. De aceea, ei văd creştinismul drept o forţă ostilă. Normal că ei consideră Biblia o carte sectară. Mărturia Fulgerului de la Răsărit, că Domnul Isus S-a întors, îi îngrozeşte pe cei din PCC. Ei şi Hristos Mântuitorul sunt duşmani. Fac tot ce pot să suprime credinţele religioase şi să interzică bisericile. Întrunirile Comitetului Central şi documentele secrete dovedesc că dezvoltarea rapidă a credinţelor religioase a adus o criză Partidului Comunist. Comitetul Central a spus că membrilor PCC şi oficialităților de stat le e interzis să creadă în Dumnezeu. Nu uitați de educarea pe care o dă PCC! Copii membrilor PCC trebuie să creadă în gândirea lui Mao Țe-Tung. Nu au voie să creadă în Dumnezeu. A crede în Dumnezeu înseamnă a trăda PCC. Copiii membrilor PCC trebuie să se supună partidului, să-l urmeze şi să aparțină PCC! Nu știți asta? De la mărturisirea Cuvântului Se arată în trup, exprimat de Dumnezeu Atotputernic, PCC e în alertă maximă, se teme că se va propaga în toată lumea Cuvântul Se arată în trup. Așa că guvernarea a vrut să suprime Fulgerul de la Răsărit, vrând să interzică total Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Oricum ai spune-o, PCC este acum la putere. Câtă vreme există Partidul Comunist, nu puteţi crede în Dumnezeu. De fapt, nu sunt de acord cu faptul că persecută religia, dar ce pot să fac? Sunt membru al partidului. Slujba mea e cu PCC. Trebuie să mă supun acestuia. Dacă nu lucram pentru PCC, cum întrețineam familia noastră? Toate aceste lucruri de care ne bucurăm vin de la PCC, nu-i aşa? Nu puteți să uitați de asta pur şi simplu.

Zheng Yi: Dar…, din ceea ce mi-ai spus, se pare că înțelegi fiecare alegere pe care o face PCC. Crezi… în răsplată? Dacă le faci rău celor care cred în Dumnezeu aşa cum o face PCC, e un păcat care va pricinui răsplată. Tată, PCC este ateu, este un regim satanic contra lui Dumnezeu. Nu L-a recunoscut niciodată pe Dumnezeu. Cum sunt calificați cei de acolo să decidă care biserică arată adevărata cale şi care nu? Toate lucrurile din Cer şi de pe Pământ au fost create de Dumnezeu. Dumnezeu este Creatorul. Numai Creatorul întregului Univers are autoritate supremă. Numai Dumnezeu este adevărul. Arătarea şi lucrarea Lui sunt adevărata cale. Dumnezeu Atotputernic este întruparea lui Dumnezeu, arătarea lui Hristos Mântuitorul în zilele de pe urmă care cuvântează adevărul pentru judecata şi mântuirea omenirii. PCC nu numai că refuză să primească lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic, dar acesta I se şi împotriveşte şi Îl condamnă pe Dumnezeu Atotputernic. Acest fapt nu este vicios şi reacţionar? PCC a comis păcate nenumărate. E un regim satanic care urăşte adevărul şi I se împotriveşte lui Dumnezeu. În fond, ce este o sectă? O sectă ar trebui să fie orice grup sau partid care I se împotriveşte lui Dumnezeu. O sectă este o organizaţie de spirite malefice şi demoni care amăgesc şi corup omenirea. Orice partid sau organizaţie care pledează pentru materialism, evoluţionism sau este împotriva adevărului exprimat de Dumnezeu este o sectă. Tată, tu ar trebui să înţelegi ce este, de fapt, o sectă. Ideologiile PCC sunt erezii sectante. Tot ceea ce face PCC I se împotrivește lui Dumnezeu şi e reacționar Lui. PCC este adevăratul partid şi sectă malefică.

Zheng Rui: Tată, mamă… Dumnezeu Atotputernic a venit în lume în zilele de pe urmă ca să exprime adevărul, pentru mântuirea omenirii. E ca o lumină pe cer care iluminează o lume întunecată, ca să permită omului să vadă că dreptatea a coborât pe Pământ. De ce PCC s-a împotrivit lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, Hristos în zilele de pe urmă? De ce a vrut să-L interzică pe Hristos şi Biserica lui Dumnezeu Atotputernic? Este o perversitate contra Cerului şi un act reacționar. Cum se face că un lucru, cu cât e mai benefic, cu cât deține mai mult adevăr, cu atât e mai blamat de PCC, ajungând până la a-l interzice? PCC e îngrozitor. Nu e cu adevărat un partid malefic, o sectă? Tată, mamă, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic Îl urmează pe Hristos şi mărturisește arătarea şi lucrarea Sa, propovăduind adevăruri exprimate de Dumnezeu Atotputernic. Acţiunile lor sunt justificate. Cei din PCC I se împotrivesc din răsputeri lui Dumnezeu, arestându-i cu brutalitate pe cei care mărturisesc pentru Hristos. Normal că vor fi blestemați de Dumnezeu. Cum să nu aducă primejdie asupra poporului chinez? Toate aceste dezastre din China se produc fiindcă PCC I s-a împotrivit lui Dumnezeu. Tată, mamă, nu puteţi accepta ce încercăm să spunem?

Zheng Weiguo: Recunosc, de când e la putere, partidul a făcut multe lucruri rele. Oamenii nu mai văd partidul comunist ca pe un mântuitor, nici ca pe un Soare sau un părinte. Mie asta mi-e foarte clar. Oricum, acesta deţine încă puterea în China. Este un partid revoluţionar, capabil să facă orice vrea. A crede în Dumnezeu Atotputernic înseamnă să poţi fi arestat oricând sau să rişti să-ţi pierzi viaţa. Deci, nu voi permite credinţa în Dumnezeu Atotputernic. Este pentru binele vostru. „Un înţelept se supune împrejurărilor.” Nu puteţi forţa aceste limite. Înţelegeţi ce spun? Azi v-am spus clar amândurora. Educarea comunistă înseamnă doar marxism şi maoism. Credința în Dumnezeu e interzisă! Copiii membrilor de partid trebuie să asculte de partid şi să fie de acord cu acesta. Nu au voie să-L primească, să-L urmeze sau să mărturisească pentru Hristos. Copiii membrilor de partid trebuie să creadă în Partidul Comunist generații la rând!

din scenariul filmului Schimbul: „Reeducare «roşie» la domiciliu”


Parts of Scripture quotations in this publication are from NTLR by Biblica, Inc.®. Used by permission. All rights reserved worldwide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu