Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

sâmbătă, 6 februarie 2021

Video de mărturie creștină 2020 „Cum mi-am schimbat sinele arogant”

Seria Mărturii de viață bisericească îți aduce experiențe de viață reale ale creștinilor despre judecata prin cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic și mărturiile lor despre înțelegerea adevărului, cunoașterea lui Dumnezeu și transformarea propriilor firi corupte. Învață ce este adevărata pocăință și găsește calea spre a fi curățit și a intra în Împărăția cerurilor.

Video de mărturie creștină 2020 „Cum mi-am schimbat sinele arogant”

Personajul principal are peste 4 ani de experienţă profesională în design interior. Când își asumă responsabilitatea pentru recuzita și decorurile folosite în filmele bisericii, încearcă să își valorizeze această experienţă în datoria ei. Nu renunţă niciodată la propriile păreri, este arogantă, neprihănită de sine și rareori acceptă ideile celorlalţi oameni. Asta îi constrânge pe fraţii și surorile ei și duce la multe greșeli, necesitând refacerea lucrurilor și zădărnicind desfășurarea filmărilor. După ce a fost expusă și judecată de cuvintele lui Dumnezeu, obţine o oarecare înţelegere a naturii sale arogante și ajunge să o urască. De asemenea, realizează că nu își poate face bine datoria când se bazează doar pe experienţa și puterile proprii. Începe în mod conștient să se lepede de firea ei arogantă și să se concentreze pe căutarea adevărului. Când se lasă pe ea deoparte și acceptă părerile celorlalţi, începe să trăiască puțină asemănare umană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu