Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

marți, 9 iunie 2020

Film creștin „Reeducare «roşie» la domiciliu” Fragment 4 - Celor care cred în Dumnezeu oare chiar nu le pasă de familiile lor?

Film creștin „Reeducare «roşie» la domiciliu” Fragment 4 - Celor care cred în Dumnezeu oare chiar nu le pasă de familiile lor?


Domnul Isus a spus: „Duceţi-vă în toată lumea şi vestiţi Evanghelia la orice făptură!” (Marcu 16:15) (NTLR®). A propovădui Evanghelia şi a fi martor pentru Dumnezeu este un act bun şi drept întreprins de creştini. Totuşi, Patridul Comunist Chinez arestează şi persecută cu cruzime creştini, fapt care le-a distrus căminele multora dintre aceştia, unii au cămine unde nu se pot întoarce şi mulţi au fost arestaţi şi închişi. Unii au fost persecutaţi până la moarte, dar PCC continuă să denatureze adevărul, spunând că le-au fost distruse căminele din cauza credinţei lor în Dumnezeu. Cine este adevăratul vinovat de distrugerea a nenumărate cămine de creştini?

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu