Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, a doua ven a Domnului Iisus, Hristosul zilelor de pe urmă. A fost întemeiată, în întregime, personal de Dumnezeu Atotputernic și cu siguranță nu a fost creată de un om. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat!

菜单

sâmbătă, 6 martie 2021

Știați? Dumnezeu ne-a spus criteriile pentru intrarea în Împărăția Cerurilor

 

Știați? Dumnezeu ne-a spus criteriile pentru intrarea în Împărăția Cerurilor

Timp de două mii de ani, toți cei care cred sincer în Domnul tânjesc după întoarcerea Domnului pentru a ne răpi în Împărăția cerurilor. Dar ce fel de oameni pot intra în împărăția cerurilor? Mulți oameni cred că, atâta timp cât suntem fideli numelui Domnului, putem fi duși în Împărăția cerurilor când Domnul va veni. Dar este acesta cu adevărat adevărul?

Dumnezeu spune: „Nu oricine-Mi zice: «Doamne, Doamne!» va intra în Împărăţia Cerurilor, ci doar acela care face voia Tatălui Meu, Care este în ceruri” (Matei 7:21). (NTLR®) „Deci fiţi sfinţi, după cum Eu sunt sfânt!” (Levitic 11:45). (NTLR®)

Se poate observa că păstrarea numelui Domnului Isus nu este standardul pentru intrarea în împărăția cerurilor și că numai prin faptul că putem practica cuvintele lui Dumnezeu pentru a fi purificați și a înceta să păcătuim și a ne împotrivi lui Dumnezeu, avem dreptul să intrăm în împărăția cerurilor. Să reflectăm asupra noastră: de multe ori ne pierdem cumpătul, mințim și înșelăm, devenim gelosi pe oameni și păcătuim constant și ne mărturisim păcatele. Nu am fost curățați și schimbați deloc, deci cum putem fi răpiți în împărăția cerurilor? Atunci cum putem fi curățați?

Dumnezeu Atotputernic spune: „Deşi Isus a lucrat mult printre oameni, El a desăvârşit doar răscumpărarea întregii omeniri şi a devenit jertfa pentru păcat a oamenilor şi nu l-a scăpat pe om de toată firea lui stricată. Deplina mântuire a omului de influenţa Satanei nu a necesitat doar ca Isus să preia păcatele omului ca jertfă pentru păcat, ci şi ca Dumnezeu să facă o lucrare mai mare pentru a-l scăpa pe om cu totul de firea lui, care a fost stricată de Satana. Şi astfel, după ce omului i-au fost iertate păcatele, Dumnezeu S-a întrupat pentru a-l conduce pe om în noua epocă şi a început lucrarea de mustrare şi judecată, şi munca aceasta l-a adus pe om într-un tărâm mai înalt. Toţi cei care se supun stăpânirii Lui se vor bucura de un adevăr mai mare şi vor primi binecuvântări mai mari. Ei vor trăi cu adevărat în lumină şi vor dobândi adevărul, calea şi viaţa.

Se poate vedea că lucrarea de răscumpărare făcută de Domnul Isus doar ne iartă păcatele, dar natura noastră păcătoasă nu a fost rezolvată, așa că atunci când Domnul Se va întoarce în ultimele zile, El va efectua o nouă lucrare pentru a rezolva cauza principală a păcatului. Doar experimentând lucrarea lui Dumnezeu în ultimele zile putem fi curățați de păcat și putem intra în împărăția cerurilor.

S-ar putea să vă placă și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu